در نشست مشترک هیئت رئیسه اتاق ایران و هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی قم بررسی شد؛ از نوسازی شهرک‌های صنعتی تا کمبود نیروی انسانی در بنگاه های اقتصادی

اعضای هیات رئیسه اتاق ایران در جریان سفر به استان قم ضمن حضور در مراسم افتتاح ساختمان جدید اتاق قم، نشستی با اعضای هیات نمایندگان این اتاق داشتند.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم، در نشست هیات‌رئیسه اتاق ایران با اعضای هیات نمایندگان اتاق قم، تاکید شد: اعضای هیات نمایندگان اتاق قم باید تدوین سند توسعه استان را به عهده بگیرند و از ظرفیت‌های بخش خصوصی بهره ببرند.
در این نشست صمیمانه موضوعاتی چون کمبود نیروی کار، نوسازی شهرک‌های صنعتی، ناترازی انرژی و لزوم توجه بیشتر به صنعت گردشگری استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس اتاق ایران فرسودگی تجهیزات مستقر در شهرک‌های صنعتی و دیگر چالش‌هایی که وجود دارد را مورد توجه قرار داد و گفت: مشکلات را مکتوب با اتاق ایران در میان بگذارید تا در پروسه پیگیری قرار بگیرد.
صمد حسن زاده از همکاری نزدیک و تعامل سازنده‌ای که بین اتاق ایران و مسئولان کشور شکل گرفته است، سخن گفت و تصریح کرد: باید از فرصت ایجاد شده بهره ببریم و برای حل مشکلات اقتصادی با برنامه حرکت کنیم.
پیام باقری، نایب‌رئیس اتاق ایران درباره موضوع قطعی برق صنایع گفت: در این رابطه روی اجرای ماده ۲۵ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار متمرکز شده‌ایم تا خسارت‌های ناشی از قطعی برق به صاحبان صنایع و تولید پرداخت شود. افزایش نرخ هم خاستگاه قانونی دارد با این حال پیگیر این مسئله هستیم چون آن را عطف به‌ماسبق کردند که غیرقانونی است. در این مورد می‌توان از ظرفیت شورای گفت‌وگو هم استفاده کرد.
کیوان کاشفی، عضو هیات رئیسه اتاق ایران پیشنهاد داد: استراتژی توسعه استان باید از اتاق قم بیرون بیاید. اتاق قم فقط ساختمان نیست و مهم ایده‌ها و پیشنهادهایی است که از دل این ساختمان خارج می‌شود.
او به ظرفیت شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: امروز بعد از چندین سال موفق شدیم روند مقرره نویسی را به‌موجب ماده ۲۴ و ۳۰ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار، ساماندهی کنیم.
در بخش بعدی این جلسه عبداله مهاجر دارابی، عضو دیگر هیات رئیسه اتاق ایران ضمن تأکید بر لزوم هم‌گرایی‌ها و تقویت فعالیت‌های بخش خصوصی در استان قم، اشاره‌ای به روند ساخت ساختمان جدید اتاق قم داشت.
در ادامه سید جواد زمانی، معاون استان‌ها و تشکل‌های اتاق ایران نگاهی به فعالیت‌های اتاق قم در دوره دهم هیات نمایندگان داشت و تصریح کرد: تکمیل و ساخت اتاق قم امیدوارکننده است و می‌تواند الگویی برای دیگر اتاق‌ها باشد.
رئیس اتاق بازرگانی قم تصریح کرد: اتاق قم قصد دارد تا حد ممکن خود را بر منابع حاصل از خدماتی که ارائه می‌دهد، مدیریت کند. این تغییر رویکرد می‌تواند به افزایش استقلال عمل و توانمندی مالی اتاق قم کمک کند و آن را در مسیر دستیابی به اهداف توسعه‌ای خود کارا و مطمئن نماید.
صادق ساعدی‌نیا، عضو هیات نمایندگان اتاق قم به حوزه گردشگری و لازمه توجه به این بخش اشاره کرد و گفت: به‌طورکلی نسبت به این همه صنعتی شدن استان قم انتقاد دارم. به‌هرحال ظرفیت جدی قم، گردشگری است. بنابراین باید زیرساخت‌های توسعه این صنعت در استان را ایجاد کنیم. این‌طور که مشخص است، آینده دنیا به این صنعت تعلق دارد و باید آن را دریابیم.
علی خاکی، عضو هیات نمایندگان اتاق قم از نبود نیروی کار در همه استان‌ها انتقاد کرد و درعین‌حال به آماده نبودن زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری در استان‌ها و شهرک‌های صنعتی فعال، اشاره کرد.
این فعال اقتصادی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در روند توسعه اهمیت بالایی دارد؛ اما هیچ‌گاه توجه لازم به این حوزه نمی‌شود.
احمد وحیدی‌منش به افزایش هزینه برق صنایع و فشاری که به صنایع وارد آمده است، اشاره و خواستار رسیدگی به این مسئله شد.
آریا صادق‌نیت حقیقی، عضو هیات نمایندگان اتاق قم نیز گفت: سهم شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش‌افزوده توسط صنایع در شهرک‌های صنعتی پرداخت می‌شود؛ اما در قبال آن هیچ خدمتی دریافت نمی‌کنند. متأسفانه بیشتر شهرک‌های صنعتی، بسیار قدیمی با تأسیسات فرسوده فعال‌اند که شرایط نگران‌کننده‌ای را به وجود آورده‌اند.
حیدر شهناززاده گذر از دیدگاه‌ها و ایده‌های قدیمی را از اولویت‌های دوره دهم هیات نمایندگان اتاق قم دانست.
شهاب علی‌عرب، عضو هیات نمایندگان اتاق قم ضمن برشمردن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان قم، گفت: باید به کمک یکدیگرشان و جایگاه اتاق را در سطح همه استان‌ها حفظ کنیم و با همین رویکرد اتاق قم را اداره می‌کنیم.
انتهای پیام/

آخرین اخبار
اطلاعیه ها
منتخب تصاویر
منتخب فیلم ها