رئیس اتاق بازرگانی قم گفت: ارتقاء سطح حسابداران، باعث بهبود تصمیمگیریهای مالی، افزایش شفافیت و کاهش ریسکهای اقتصادی میشود.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم، محمد ایرانی در سومین همایش روز ملی حسابدار که با حضور مدیران دستگاههای مربوطه، مدیران مالی واحدهای اقتصادی و جمعی از اعضای این انجمن در تالار شهر قم برگزار شد با اشاره به لزوم تربیت حسابداران مبرز در استان گفت: طبق آمار انجمن حسابداران، ۴۰۰۰ حسابدار در استان داریم که این عدد با توجه به وجود بیش از ۴۰۰۰ واحد اقتصادی خبر از کمبود نیروی متخصص در این حوزه میدهد.
وی از اتاق قم در دوره دهم به عنوان یکی از پیشگامان در واقعیت بخشیدن به شفافیت در امور مالی در استان اشاره کرد و گفت: اتاق قم در این دوره با ایجاد کمیسیون بهبود محیط کسب و کار و همکاری با کارشناسان و مشاوران امور مالی و مالیاتی به دنبال بهرهمندی از دانش آنها در جهت رشد و شکوفایی اقتصاد استان است.
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران در ابتدا با اشاره به جایگاه ویژه حسابداران در پهنه اقتصادی، تصریح کرد: حسابداری به عنوان “زبان تجارت” نه تنها در امور مالی و حسابرسی بلکه در برنامهریزی و تصمیمگیریهای کلان اقتصادی نیز نقش بیبدیلی ایفا میکند.
وی بیان کرد که حسابداران نه تنها باید به دانش فنی خود مسلط باشند بلکه باید با رویکردی تحلیلی و استراتژیک به مسائل مالی نگاه کنند تا بتوانند به عنوان مشاوران اقتصادی برای تصمیمگیرندگان موثر باشند.
ایرانی به افزایش پیچیدگیهای قوانین مالیاتی و مقررات حسابداری به عنوان یکی از مهمترین چالشهای پیش روی حسابداران اشاره کرد و اظهار داشت: بروز چنین چالشهایی نیازمند آموزشهای مستمر و آگاهی از تغییرات قانونی و مالی است تا حسابداران بتوانند در دنیای پیچیده اقتصادی امروز به درستی عمل کنند.
رئیس اتاق قم در بخش دیگری از سخنانش به تأثیر حسابداران بر افزایش شفافیت مالی و کاهش ریسکهای اقتصادی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه حسابداری دقیق و شفاف میتواند به جلوگیری از فساد اقتصادی و تقویت اعتماد عمومی به بازارهای مالی کمک کند، تاکید کرد: نهادهای اقتصادی باید از نقش کلیدی حسابداران در تصمیمگیریهای مالی و نظارتی بهرهبرداری بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام/