اتاق بازرگانی قم | مرکز مشاوره
مرکز مشاوره
معرفی مرکز مشاوره اتاق بازرگانی
مرکز مشاوره اتاق بازرگانی استان قم در راستای رفع مشکلات و موانع، همیاری در مسیر رشد و توسعه واحدهای فعال اقتصادی در استان قم و خدمترسانی به واحدهای عضو اتاق بازرگانی استان قم ایجاد شد. ارائه این خدمات به دو صورت آنلاین و حضوری ارائه میشود. این مرکز در 20 زمینه تخصصی مشاوره میدهد.
مرکز مشاوره اتاق بازرگانی، بهعنوان یکی از معتبرترین نهادهای ارائهدهنده خدمات مشاورهای در کشور، با بیش از ۱۲۰ کارشناس خبره به کمک و همراهی کسبوکارها در مسیر پیشرفت و توسعه میشتابد.
ما با ارائه طیف گستردهای از خدمات مشاورهای تخصصی، از راهنماییهای استراتژیک تا مشاورههای تخصصی در زمینههای مالی، بازاریابی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات، بهسرعت بخشیدن به رشد و ارتقای موفقیت کسبوکارها میپردازیم.
تیم متخصص و پرتجربه ما، با بهکارگیری جدیدترین دانش و تکنیکهای روز دنیا در حوزه مشاوره، همواره در تلاش هستند تا با درک عمیق نیازهای صنعتگران استان قم، راهکارهای کاربردی و نوآورانهای را برای پیشبرد اهداف کسبوکارها ارائه دهند.
برنامه حضور مشاورین در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم
موضوع | روز | ساعت |
تامین اجتماعی | شنبه | 13 – 15 |
امور مالیاتی | یکشنبه | 13 – 15 |
امور صنعتی و مشکلات سازمانی | دوشنبه | 8 – 12 |
امور حقوقی – قضایی | سهشنبه | 14 – 16 |
صدور کارت عضویت و و بازرگانی | چهارشنبه | 12 – 13 |
هماهنگی و اخذ وقت مشاوره : 02536150104
1. ارائه خدمات مشاورهای تخصصی:
– مرکز مشاوره با استخدام متخصصان در حوزههای مختلف کسبوکار، خدمات مشاورهای تخصصی را به صنعتگران ارائه میدهد.
– این خدمات شامل مشاوره در زمینههای استراتژی، مالی، بازاریابی، مدیریت منابع انسانی و فناوری اطلاعات است.
۲. شناسایی چالشها و ارائه راهکارهای عملیاتی:
– مرکز مشاوره با تحلیل وضعیت موجود فعالان اقتصادی، چالشها و مسائل کسبوکار آنها را شناسایی میکند.
– سپس با بهرهگیری از تجربه و تخصص خود، راهکارهای عملیاتی و کاربردی را برای حل مشکلات ارائه میدهد.
۳. توانمندسازی و ارتقای عملکرد کسبوکارها:
– هدف اصلی مرکز مشاوره، کمک به رشد و توسعه پایدار کسبوکارها است.
– با ارائه مشاورههای تخصصی و راهبردی، به ارتقای بهرهوری، نوآوری و رقابتپذیری مشتریان کمک میکند.
۴. تکیه بر دانش روز و تجربه متخصصان:
– مرکز مشاوره از تیم متخصص و با تجربهای بهره میبرد که بهروزرسانی دانش خود را در اولویت قرار میدهند.
– این امر موجب میشود که خدمات ارائهشده مبتنی بر آخرین رویکردها و تکنیکهای روز دنیا باشد.
۵. استقلال و بیطرفی در ارائه خدمات:
– مرکز مشاوره بهعنوان یک نهاد مستقل و بیطرف، در ارائه خدمات مشاورهای، اولویت را به منافع مراجعین میدهد.
چشمانداز
- “تبدیلشدن به مرجع برتر و معتبر ارائه خدمات مشاورهای تخصصی و توسعه کسبوکار در سطح ملی و بینالمللی”
- “ایفای نقش پیشرو در توانمندسازی و پیشرفت پایدار کسبوکارها از طریق ارائه راهکارهای مبتنی بر دانش روز”
- “تبدیلشدن به همراه راهبردی تأثیرگذار در رشد و ارتقای رقابتپذیری کسبوکارها در سطح ملی و فراملی”
- “ارتقای جایگاه مرکز مشاوره اتاق بازرگانی بهعنوان نهاد پیشرو در ارائه خدمات مشاورهای نوآورانه و اثربخش”
- “تحقق نقش محوری مرکز مشاوره در توسعه پایدار کسبوکارها و رشد اقتصادی کشور”
این چشماندازها با تأکید بر موضوعاتی همچون برتری، تخصصی بودن، نوآوری، تأثیرگذاری در سطح ملی و فراملی و کمک به توسعه پایدار کسبوکارها، بهخوبی میتوانند بیانگر جهتگیری و موقعیتیابی مرکز مشاوره در آینده باشند.
مأموریت
- “ارتقای رشد و توسعه پایدار کسبوکارها از طریق ارائه خدمات مشاورهای تخصصی، نوآورانه و مبتنی بر دانش روز”
- “کمک به افزایش بهرهوری، رقابتپذیری و توانمندسازی کسبوکارها با ارائه راهکارهای کاربردی و اثربخش”
- “ایفای نقش محوری در رشد و پیشرفت اقتصادی کشور از طریق ارائه خدمات مشاورهای برتر به کسبوکارها”
- “تبدیلشدن به همراه راهبردی و قابلاعتماد در مسیر دستیابی کسبوکارها به اهداف توسعهای”
- “کمک به افزایش سطح نوآوری، خلاقیت و استراتژیهای کارآمد در کسبوکارها از طریق ارائه مشاورههای تخصصی”
این مأموریتها با تأکید بر ارتقای رشد و توسعه پایدار کسبوکارها، افزایش بهرهوری و رقابتپذیری، کمک به رشد اقتصادی کشور و ارائه مشاورههای تخصصی و راهبردی، بهخوبی میتوانند نقش و هدف اصلی مرکز مشاوره را تبیین کنند.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
چنین قراردادهایی یک عقد لازم است و اساسا عقود لازم امکان فسخ یک طرفه را ندارد مگر در مواردی که در قرارداد یه صراحت ذکر شده است. در قرارداد کاری بین کارگر و کارفرما که برای مدت موقت و انجام کار معین باشد؛ هیچ یک از طرفین به تنهایی حق فسخ قرارداد را ندارند.
بر اساس ماده 148 قانون کار و تفسیر آن، کارگر به صورت قانونی این حق دارد تا در صورت عدم پرداخت حق بیمه از کارفرمای خود شکایت کند. بدین منظور می تواند از طریق هیات های تشخیص اداره کار پیگیری نماید. در این فرآیند، حقوقی که به حسابش واریز می شود یک دلیل مهم برای اثبات رابطه استخدامی است.
یکی از مواردی که موجب عدم وصول چک خواهد شد، مغایرت امضای صادرکننده چک با امضای روی چک است. از آنجا که امضای چک یکی از ارکان اصلی اعتبار چک است، در صورت اشتباه عمدی، صادر کننده مسئولیت کیفری خواهد داشت. به این معنا که این اقدام مجازات کیفری نظیر حبس را به دنبال خواهد داشت.
در چنین حالتی بانک موظف است چک را با قید دلیل “مغایرت امضا” و یا قید “نقص امضا” برگشت بزند و گواهی عدم پرداخت صادر کند. درصورتی که تقلب صادرکننده نسبت به قید امضا غیر واقعی احراز شود، میتوان شکایت کیفری را مطرح کرد.
کسی که به اشتباه پولی را به حساب دیگری واریز کرده است برای پیگیری باید به بانک مربوطه مراجعه و درخواست کند تا به نوعی بتواند با شخصی که پول به حساب او واریز شده تماس بگیرد. در این شرایط معمولاً شعبه بانک برای ارائه اطلاعات تماس با شما همکاری میکند اما اگر شعبه به دلیل حفظ حریم خصوصی مشتریان حاضر به انجام این کار نشد میتوانید از کارکنان بانک بخواهید خودشان با دریافت کننده وجه تماس گرفته و درخواست استرداد برگرداندن پول کنند اما گاهی بعد از واریز اشتباه پول به حساب دیگری شخص دریافت کننده پول از استرداد مبلغ اجتناب میکند و حاضر به برگرداندن پول نیست در این شرایط لازم است پیگیری قضایی انجام شود.
طبق ماده ۲۳۱ قانون امور حسبی بدهیهای مدت دار متوفی بعد از فوت او حال و بروز میشود. یعنی میتوانید قبل از سررسید چک با مراجعه به بانک آن را وصول نمایید و در صورت عدم موجودی از ماترک فرد قابل برداشت می باشد.
دعاوی از حیث شکلی به دو بخش حقوقی و کیفری تقسیم میشوند که هریک با توجه به محتوای آن صلاحیت رسیدگی متفاوتی را دارد.
- شکایت کیفری باید در دادسرای شهر محل وقوع جرم طرح و رسیدگی شود؛
- دعوای حقوقی در دادگاه حقوقی محل اقامت خوانده مطرح میشود مگر آنکه دعوا در خصوص اموال غیرمنقول مانند زمین و خانه و باغ باشد که در این صورت در دادگاهی که مال غیر منقول در آن واقع شده است طرح میشود؛
- در دعاوی تجاری و یا قراردادها در دادگاهی که عقد در آن حوزه منعقد شده یا تعهدات ناشی از آن اجرا میشود، قابل طرح است؛
- در دعاوی خانوادگی زوجه میتوانند در محل سکونت یا اقامت خود طرح شکایت نمایند.
به استناد ماده 156 قانون آئین دادرسی مدنی اظهارنامه قضایی روشی رسمی برای مطالبات قانونی بدون طرح دعوی در محاکم است تا در صورت امکان، مسائل فی مابین به شیوه مسالمت آمیز حل و فصل گردد. ارسال اظهارنامه اختیاری است مگر در مواردی که قانونگذار مشخص و الزام نموده است.
همانطور که گفته شد، ارسال اظهارنامه شیوه ای مسالمت آمیز و تا حدودی اختیاری است اما با توجه به رسمی بودن آن امکان طرح دعوی بر اساس آن وجود دارد، لذا توجه در نگارش آن بسیار حائز اهمیت است و توصیه میشود تهیه و تنظیم آن توسط کارشناسان و وکلای حقوقی انجام شود.
درخواست تامین دلیل ممکن است قبل از اقامه دعوا و یا درهنگام رسیدگی به یک دعوا و یا در ضمن دادخواست اولیه به عمل آید اگر چه طیق ماده 151 قانون آیین دادرسی مدنی درخواست میتواند بصورت شفاهی نیز مطرح شود لکن درحال حاضر همه درخواست ها باید از طریق دفاتر خدمات قضایی به مرجع مربوطه ارسال گردد و عملا درخواست شفاهی منتفی است.
درصورتی که اشخاص ذینفع احتمال دهند که در آینده استفاده از دلایل و مدارک دعوای آنها از قبیل قراین و امارات، تحقیقات محلی و غیره ممکن است دچار مشکل و یا از دسترس خارج شود، میتوانند از طریق شورای حل اختلاف محل درخواست تامین دلیل بنمایند.
یعنی موارد مذکور صورت برداری، حفظ و ثبت شود، تا در آینده برای اثبات حق و یا دفاع در دادگاه از آن استفاده شود.
به موجب ماده ۲۳۱ قانون امور حسبی با فوت متوفی، بدهی های مدت دار وی حال می گردد. لذا چنانچه صادرکننده چک، بعد از صدور چک فوت نماید کلیه دیون وی حال شده و حتی اگر تاریخ چک فرا نرسیده باشد، دارنده چک می تواند با مراجعه به بانک نسبت به مطالبه وجه چک اقدام نماید.
در رویه معمول بانک ها از پرداخت وجه چک خودداری می کنند که دارنده چک باید دادخواست مطالبه وجه چک را به طرفیت ورثه متوفی اقامه کند.
- خودداری وکیل از شرکت در جلسات دادگاه.
- استعفا از پرونده در زمانی که وقت برای معرفی وکیل دیگر نباشد.
- افشای اسرار مربوط به موکل یا پرونده.
- خودداری از تحویل یک نسخه از وکالت نامه به موکل.
- خیانت به موکل یا تبانی با طرف دعوای پرونده.
مطابق ماده 3 و 4 قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس و ارتشا و کلاهبرداری برای فرد رشوه گیرنده و رشوه دهنده مجازات حبس و جزای نقدی در نظر گرفته شده است و در صورتی که جرم شخص ثابت شود به شش ماه تا 3 سال حبس یا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد و مال رشوه داده شده به نفع دولت ضبط میشود.
به استناد ماده 94 قانون آیین دادرسی مدنی هر یک از اصحاب دعوا میتوانند به جای خود وکیل به دادگاه معرفی نمایند ولی در مواردی که دادرس حضور شخص خواهان یا خوانده یا هر دو را لازم بداند این موضوع در برگ اخطاریه قید میشود. در این صورت شخصا مکلف به حضور خواهند بود.
اجازه برداشت از حساب مشترک تنها در زمانی است که هر دو نفر در قید حیات باشند. پس اگر یکی از طرفین فوت کند و نفر دوم طبق قرارداد بانک، حتی اجازه برداشت تمام موجودی را داشته باشد، باز هم نمیتواند این کار را انجام بدهد. طبق قانون در صورت فوت یکی از طرفین، اجازه برداشت از حساب تنها بعد از انجام مراحل انحصار وراثت امکانپذیر خواهد بود.
طبق ماده ١٢٠ اصلاحی آیین نامه قانون ثبت بمنظور صدور المثنی و جلوگیری از سو استفاده باید موضوع بطور کتبی اعلام و استشهادیه ای که به صورت فرم چاپی می باشد، تنظیم و به امضای حداقل سه نفر که هویت و امضای آنان به وسیله کلانتری محل یا یکی از دفاتر اسناد رسمی گواهی شده، به اداره ثبت تسلیم شود.
اداره ثبت به وسیله بخش نامه ای فقدان سند را به دفاتر اسناد رسمی اعلام میکند و پس از آن، به درخواست متقاضی یک نوبت در روزنامه های کثیرالانتشار یا یکی از روزنامه هایی که آگهی ثبتی در آن درج می شود، آگهی نماید.
این فرایند طبق ماده مذکور در مورد از بین رفتن سند و یا در زمانی که سند در اختیار شخصی است و استرداد ان ممکن نیست، نیز صدق می کند.
هرگاه بواسطه یک قرارداد و یا یک معامله به شخصی چک یا سفته تضمینی دادید و در انتهای قرارداد از دادن چک و سفته تضمینی خودداری نمود میتواتید طی دو مرحله برای گرفتن تضمین اقدام نمایید.
- ارسال اظهارنامه و درخواست عودت چک یا سفته به واسطه اتمام قرارداد.
- در صورتی که بعد از ارسال اظهار نامه چک و سفته را عودت ننمود میتوانید به استناد ماده 674 قانون مجازات اسلامی به جرم خیانت در امانت از او شکایت کنید.
- در صورتی که ثابت شود چک سفید امضا باشد.
- هرگاه در متن چک قید شده باشد و یا بدون قید در متن ثابت شود که وصول وجه آن منوط به تحقق شرطی بوده یا چک بابت تضمین انجام معامله یا تعهدی است.
- در صورتی که ثابت شود چک بدون تاریخ صادر شده و یا تاریخ واقعی صدور چک مقدم بر تاریخ مندرج در متن چک باشد.
در صورتی که اموال بدهکار در مزایده به فروش نرسد پس از برگزاری مزایده سوم توسط اجرای احکام دادگاه حقوقی درباره تسهیلات بانک و عدم فروش مرهونه، در صورتی که ارزش ملک ۳ برابر بدهی بانکی باشد، بانک و یا دادگاه به لحاظ حقوقی اقدامات قانونی را انجام میدهد.
مطابق با ماده ۱۳۱ قانون اجرای احکام مدنی، هرگاه مالی که مزایده از آن شروع میشود خریدار نداشته باشد، طلبکار میتواند مال دیگری از بدهکار معرفی و تقاضای توقیف و مزایده آن را بکند یا معادل طلب خود از اموال مورد مزایده به قیمتی که ارزیابی شده قبول کند یا تقاضای تجدید مزایده مال توقیف شده را کند و در صورت اخیر مال مورد مزایده به هر میزانی که خریدار پیدا کند به فروش خواهد رفت.
- ادعای بیاعتبار بودن مستندات دادگاه
- ادعای فقدان شرایط قانونی شهادت شهود؛
- ادعای بیتوجهی قاضی به دلایل ابرازی؛
- ادعای مخالف بودن رأی با موازین شرعی و با مقررات قانونی؛
- ادعای عدم صلاحیت دادگاه صادر کننده رأی یا وجود یکی از جهات رد دادرس؛
- دستیابی به مدارک و مستندات جدید.
اغلب تصور میشود با برگشت زدن چک تمام موارد حقوقی آن به جریان می افتد. اما باید بدانید بعد از برگشت زدن چک باید شکایت کیفری یا دادخواست حقوقی خود را به مراجعه قضایی تقدیم نمایید و به این منظور تنها شش ماه از تاریخ گواهی عدم پرداخت فرصت دارید.
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. Lorem ipsum dolor sit amet، consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus، luctus غیره ullamcorper mattis، pulvinar dapibus leo.
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. Lorem ipsum dolor sit amet، consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus، luctus غیره ullamcorper mattis، pulvinar dapibus leo.
برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. Lorem ipsum dolor sit amet، consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus، luctus غیره ullamcorper mattis، pulvinar dapibus leo.