در جریان سفر هیئت تجاری شرکت نورالکفیل وابسته به العتبة العباسیة(ع) عراق به استان قم، مدیرعامل و مدیرکل واردات این شرکت به همراه رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی قم از واحدهای تولیدی بزرگ مواد غذایی استان بازدید کردند.
به گزارش روابط عممی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم، مدیرعامل شرکت نورالکفیل در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی مواد غذایی استان، ضمن مشاهده تکنولوژیهای پیشرفته و کیفیت بالای فرآوردههای تولید شده در قم گفت: استان قم به عنوان یکی از استانهای پیشرو در زمینه مواد غذایی، میتواند شریک تجاری قابل اعتمادی برای طرفهای عراقی باشد.
هیئت تجاری شرکت نورالکفیل طی این سفر از واحدهای فعال در حوزههای مختلف شامل فرآوردههای گوشتی، لبنیات، تنقلات و فرآوردههای غلات بازدید کردند. در این دیدارها، تکنولوژیهای به کار برده شده در تولید و بستهبندی مواد غذایی توجه طرف عراقی را به خود جلب کرد.
در ادامه، هیئت عراقی با حضور در اتاق بازرگانی قم از نمایشگاه دائمی توانمندیهای تولیدی و صادراتی استان قم بازدید کردند. شیخ رافد الفتال در نشست مشترک با رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی قم اظهار داشت: ایران و عراق به دلیل نزدیکی استانداردهای تولید و مصرف، زمینههای مشترک بسیاری در همکاریهای تجاری دارند. تجار عراقی همیشه به دنبال شرکتهای بزرگ و قابل اعتماد هستند و ارتباط ما با اتاقهای بازرگانی ایرانی، یافتن این شرکتها را برای ما آسانتر کرده است.
در این نشست موضوعاتی نظیر افزایش تعاملات تجاری و برنامهریزی برای بهبود روابط اقتصادی میان دو کشور مورد بحث قرار گرفت. محسن اسحاقیفرد، رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی قم، با اشاره به اهمیت همکاریهای مشترک گفت: دایر کردن دفاتر نمایندگی شرکت های عراقی در ایران نه تنها نقطه ارتباط مثبتی میان دو طرف خواهد بود، بلکه زمینهساز سودآوری برای هر دو کشور میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: استان قم یکی از مهمترین مراکز تولید مواد غذایی در کشور محسوب میشود و ۳۰ درصد فرآوردههای گوشتی ایران در این استان تولید میشود. این موضوع نشاندهنده ظرفیت بالای قم در ارائه محصولات مرغوب و رقابتپذیر در بازارهای بینالمللی است. تجار عراقی میتوانند با بهرهگیری از این توانمندیها، همکاریهای خود را با تولیدکنندگان قمی افزایش دهند.
شیخ رافد الفتال بر همین نقش اتاقهای بازرگانی در ایجاد ارتباط میان تجار و شرکتهای بزرگ و معتبر تأکید کرد و گفت: ما معتقدیم که همکاری نزدیک با اتاقهای بازرگانی به ایجاد اعتماد میان تجار دو کشور کمک میکند و راه را برای معاملات پرسود و پایدار باز میکند.
انتهای خبر/