رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی قم گفت: اتاق بازرگانی قم با تمام توان در پی حل مشکلات واحدهای صنایع غذایی استان است. ما بهطور مستمر از دستگاههای دولتی میخواهیم که در جهت رفع موانع تولید و تسهیل فرآیندهای مربوطه همکاری کنند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم، محسن اسحاقی فرد در نشست کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی قم که با حضور اعضای انجمن صنایع غذایی استان و دبیر انجمن فرآوردههای گوشتی کشور برگزار شد گفت: اتاق بازرگانی در دوره دهم، نقش پررنگتری در مطالبهگری از حاکمیت و بازسازی جایگاه بخش خصوصی در فرآیند رشد و توسعه استان ایفا خواهد کرد.
وی حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را یکی از اصول اساسی اتاق بازرگانی دانست و ادامه داد: در این راستا، اتاق بازرگانی قم همچون گذشته از تولیدکنندگان حمایت کرده و بهویژه در حوزه صنایع غذایی و فرآوردههای گوشتی، صدای فعالان این صنایع را به گوش مسئولان و حاکمیت برساند.
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران در ادامه افزود: اتاق بازرگانی قم در این دوره سعی داشته تا با دعوت از دستگاههای حاکمیتی مختلف، آنها را پای صحبت فعالان بخش خصوصی بنشاند.
او با اشاره به اینکه با انسجام و اتحاد بیشتر واحدهای تولیدی و فعالان بخش خصوصی، میتوان یک صدای واحد را به گوش حاکمیت رساند گفت: این اتحاد میتواند در بهبود شرایط اقتصادی و حل مشکلات تولیدکنندگان و صنعتگران نقش مهمی ایفا کند.
اسحاقی فرد ارائه آموزشهای تخصصی به نیروهای انسانی فعال در واحدهای تولیدی صنایع غذایی و فرآوردههای گوشتی را یکی از خدمات اتاق به صاحبان این صنایع دانست و بیان کرد: این آموزشها میتواند کمک بزرگی به صاحبان این صنایع باشد، زیرا بهروز بودن دانش فنی در این حوزهها، تاثیر مستقیمی بر کیفیت محصولات و بهرهوری واحدهای تولیدی خواهد داشت.
در این نشست، جمال حسین زاده دبیر انجمن فرآوردههای گوشتی کشور نیز گفت: بسیاری از افراد به دلیل فشارهای اقتصادی قادر به تامین پروتئین مورد نیاز بدن خود نیستند و به جای آن، کربوهیدراتها را جایگزین کردهاند که این موضوع باعث بروز مشکلات بهداشتی و بیماریهای مختلف در جامعه شده است.
وی همچنین از تعامل خوب با سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو خبر داد و تصریح کرد: انجمن فرآوردههای گوشتی در سازمان استاندارد نیز دارای کرسی است.
حسین زاده در ادامه، جایگاه صنعت فرآوردههای گوشتی استان قم را در سطح کشور مطلوب ارزیابی کرد. به گفته وی، استان قم درصد بالایی از حجم تولید فرآوردههای گوشتی کشور را به خود اختصاص داده است که این موضوع نشاندهنده نقش کلیدی استان در این صنعت است.
انتهای پیام/