معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم در اتاق بازرگانی قم: تعامل مشترک صنعت‌گران و غذا و دارو منجر به ارتقاء سلامت عمومی می‌شود

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: با تعامل دوطرفه، می‌شود با زبان مشترک، در راستای ارتقای سلامت، کیفیت، خدمات، جایگاه استان و اقتصاد آن، گام‌های موثری برداشت.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم، ابوالفضل نیک آزما در نشست کمیته صنایع غذایی کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی قم که با حضور برخی از فعالان این صنعت برگزار شد، ضمن ابراز تاسف از برخوردهای رخ داده توسط برخی کارشناسان با صنعتگران گفت: بخشی از این مسئله به ماهیت کار بازرسی برمی‌گردد که طبیعتاً جنبه منفی دارد.
وی اشاره کرد: در جلسات مختلف این موضوع مطرح شده و از همکاران خواسته‌ایم که منطق، ادب و متانت را سرلوحه کار خود قرار دهند، زیرا پیش‌تر نیز این نقص در برخی از همکاران جدیدالورود وجود داشته است.
نیک آزما اذعان داشت: برخی مسائل مانند قطعی برق، تحریم‌ها، انتقال پول و تهیه مواد اولیه، خارج از حیطه اختیارات سازمان غذا و دارو است، اما ابعاد منفی آن گریبان‌گیر آنها نیز می‌شود.
وی افزود: اگر همکاری در کارخانه با مشکلات مالی و اداری مواجه باشد، دیدن بازرسان می‌تواند باعث واکنش‌های نامناسب شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم تاکید کرد: سازمان غذا و دارو موظف است حداقل پارامترهای کیفی محصولات تولیدی را کنترل کند و با این حال، این استانداردها نباید مانع ارتقای کیفیت محصولات شوند.
وی ادامه داد: در صورت رعایت ضوابط مهم از سوی صنایع، سازمان نیز در سایر زمینه‌ها به آنها کمک خواهد کرد.
نیک آزما در خصوص تخلفات صورت گرفته، توضیح داد: رسیدگی به آنها روند مشخص و تعیین‌شده‌ای دارد و سازمان نمی‌تواند در آن دخل و تصرفی انجام دهد، زیرا تخلف به معنای انحراف از استانداردهاست.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم ابراز امیدواری کرد: با تعامل دوطرفه، می‌شود با زبان مشترک، در راستای ارتقای سلامت، کیفیت، خدمات، جایگاه استان و اقتصاد آن، گام‌های موثری برداشت.
وی تاکید کرد: هرچه استان در زمینه‌های اقتصادی قوی‌تر باشد، حرف بهتری در سطح کشور خواهد داشت.
انتهای خبر/

آخرین اخبار
اطلاعیه ها
منتخب تصاویر
منتخب فیلم ها