رئیس بسیج اتاق ایران گفت: ایجاد زیرساختهای مناسب اقلیم و مدرن همراه با تبلیغات موثر و هدفمند، تأثیر چشمگیری در جذب گردشگران داخلی و خارجی به قم دارد.
روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم: علی درویشی در نشست کمیسیون گردشگری و امور نمایشگاهی اتاق بازرگانی قم که با حضور فعالان این صنعت در سالن کارآفرینان اتاق بازرگانی قم برگزار شد با اشاره به ظرفیتهای منحصر به فرد هر منطقه در جذب گردشگر، اظهار داشت: هر شهری ظرفیتهای خاص خود را دارد؛ قم به واسطه وجود بارگاه ملکوتی حضرت معصومه (س) از این ویژگی بهرهمند است. در کنار این، نیازمند ایجاد بسترهای مناسب برای جذب گردشگر هستیم.
رئیس بسیج اتاق ایران با اشاره به آمار قابل توجه ورود گردشگر به قم، به ویژه برای زیارت، تصریح کرد: سالانه بیست میلیون نفر برای گردشگری به قم سفر میکنند که آمار قابل توجهی است. همچنین شش میلیون نفر برای زیارت حضرت معصومه (س) به این شهر میآیند. بسیاری از نقاط دیگر چنین ظرفیتی را ندارند. وجود بارگاه کریمه اهل بیت (س) یک بستر سازی بسیار خوب برای توسعه گردشگری در قم ایجاد کرده است.
وی به برنامههای بسیج اتاق ایران در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: در ارزیابیهای خود چند منطقه را برای تمرکز در حوزه گردشگری در نظر گرفتهایم. هدف ما در این برنامهها، علاوه بر بررسی موانع و مشکلات موجود در هر استان، برنامهریزی برای جذب گردشگر است، به گونهای که یک روز از برنامه به جلسات کاری و روز دیگر به گردشگری در آن استان اختصاص یابد.
رئیس بسیج اتاق ایران با اشاره به برگزاری برنامههای مختلف از سوی سازمانها و ارگانها در قم، بر لزوم معرفی جنبههای گردشگری قم علاوه بر زیارت تأکید کرد وگفت: بسیاری از سازمانها و ارگانها مانند سپاه، بسیج و علوم پزشکی دورههای خود را در قم برگزار میکنند. ما میتوانیم علاوه بر جنبه زیارتی، جاذبههای گردشگری دیگر قم را نیز به شرکتکنندگان در این برنامهها معرفی کنیم تا افراد با خانوادههای خود نیز به قم سفر کنند.
علی درویشی با اشاره به ظرفیتهای تاریخی و باستانی قم که کمتر شناخته شدهاند گفت: قم دارای آثار تاریخی و باستانی فراوانی است که بسیاری از آنها ناشناخته ماندهاند، اطلاعرسانی و تبلیغات در مورد معرفی ظرفیتهای گردشگری استان قم جای کار بیشتری دارد که اگر روی این ظرفیتها بیشتر کار شود، قطعاً شاهد جذب گردشگر بیشتری خواهیم بود.
در پایان، درویشی بر لزوم رفع موانع و تسهیلگری در حوزه گردشگری تأکید کرد و گفت: در هر استانی موانعی در مسیر توسعه گردشگری وجود دارد که باید برای رفع آنها تلاش کنیم. بسیج اتاق ایران آماده همکاری با بخش خصوصی و دستگاههای دولتی برای هموار کردن مسیر توسعه گردشگری در قم و سایر استانها است.
انتهای خبر/