شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان قم

رئیس اتاق بازرگانی قم خواستار شد؛ لزوم اجرای دقیق و شفاف قوانین مالیاتی/ مالیات بر ارزش افزوده باید از مصرف‌کننده نهایی اخذ شود

رئیس اتاق بازرگانی قم با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان واقعی خواستار شفافیت هستند گفت: به دلیل اینکه تهیه مواد اولیه ما از مبادی رسمی است اگر همه موارد رسمی باشد به نفع ما است که شفاف عمل کنیم.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم، محمد ایرانی در شصت و دومین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان که به ریاست استاندار قم و با حضور منان رئیسی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در سالن جلسات اتاق بازرگانی قم برگزار شد، با اشاره به قانون مالیات بر ارزش افزوده و مشکلاتی که برای بخش خصوصی ایجاد کرده است اظهار داشت: قانون مالیات بر ارزش افزوده مشکل دارد زیرا تولید کننده کالای خود را به ظاهر به صورت نقد به فروش می رساند اما با توجه به شرایط رکود در بازار هزینه را اقساطی یا مدت دار دریافت و برای اینکه در دفاتر با مشکل مواجه نشود در سامانه نقد ثبت می کند.
ایرانی با تاکید بر اینکه یک اشکال این قانون این است که فرد بابت مالیات بر ارزش افزوده جریمه نمی شود بنابراین این مالیات را نمی پردازد گفت: درخواست داریم سازمان امور مالیاتی برای واحدهایی که به صورت اقساطی فروش دارند مانند صنوف فرش، لوازم خانگی و موتورسیکلت مالیات را تقسیطی دریافت و امور را تسهیل کند.
وی عنوان کرد: قانون مالیات بر ارزش افزوده در دنیا اجرا می شود اما در کشور ما به صورت ناقص اجرا و از پایانه های فروشگاهی آغاز شد درصورتی که مالیات بر ارزش افزوده در دنیا باید به لحظه باشد و این مورد باید اصلاح شود.
ایرانی بیان کرد: طبق قانون مصوب مجلس، وظیفه اتاق بازرگانی مشاوره به حاکمیت و سه قوه است و ما از نمایندگان مجلس شورای اسلامی می خواهیم به این موارد رسیدگی کنند تا اتاق بتواند مسوولیت خود را به درستی انجام دهد.
وی گفت: بسیاری از فروشگاه های شهر ارزش افزوده دریافت نمی کنند و در دنیا مالیات بر ارزش افزود از مصرف کننده نهایی اخذ می شود اما در کشور ما از تولیدکننده دریافت می شود که یک اشتباه است.
رئیس اتاق بازرگانی قم اظهار داشت: در ۱۰ سال گذشته درآمد از مالیات حتی بیش از تصور دریافت کنندگان بوده که باید اصلاح شود؛ درخواست ما این است که اداره کل امور مالیاتی و سایر مدیران با توجه به وضع موجود نهایت همکاری را با تولیدکنندگان داشته باشند.
وی با بیان اینکه تقاضا داریم سازمان امور مالیاتی در حوزه تقسیط با تولیدکنندگان همکاری کند، گفت: فرهنگ سازی باید توسط بخش خصوصی و حاکمیت انجام شود و لازم است فرهنگ اخذ مالیات نهادینه شود.
ایرانی با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان واقعی خواستار شفافیت هستند اذعان کرد: به دلیل اینکه تهیه مواد اولیه ما از مبادی رسمی است اگر همه موارد رسمی باشد به نفع ما است که شفاف عمل می کنیم.
وی گفت: ما در مرکز آموزش و مرکز تحقیقات راهبردی اتاق بازرگانی واحدهای قم را مورد ارزیابی و پالایش قرار دادیم و شاهد هستیم که تولید در ۲۰ سال گذشته افزایش چشم‌گیری داشته و رقابت بسیار تنگاتنگ است و در خصوص دستمزد هم واحدهای قم در صدد افزایش حقوق کارکنان خود هستند.
پایان پیام/

آخرین اخبار
منتخب تصاویر
منتخب فیلم ها