استاندار قم گفت: مدیریت مصرف انرژی همراه با ساماندهی نظاممند نیروی کار خارجی از اولویتهای اساسی استان است که باید با همکاری تمام دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی به سرعت اجرایی شود.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم، اکبر بهنامجو در شصت و هفتمین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان که با حضور معاونان دادگستری، دادستانی، مدیران اجرایی و نمایندگان بخش خصوصی استان به میزبانی اتاق بازرگانی قم برگزار شد، با اشاره به مسأله مهم مدیریت مصرف انرژی، به ویژه برق و آب در استان اعلام کرد: برای عبور موفق از دوره اوج مصرف باید راهبردهای چندگانهای طراحی و اجرا شود؛ در همین راستا مقرر شد تمامی دستگاههای ذیربط ظرف دو هفته، راهکارهای پیشنهادی خود جهت کاهش قطعیها را به استانداری ارائه دهند تا با همکاری اتاق بازرگانی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی و شرکت برق استان برنامه جامعی تدوین و جهت تصویب نهایی به مراجع ملی ارسال گردد.
مقام عالی دولت در استان با بیان ضرورت ارتقای بهرهوری در تمامی عرصهها گفت: افزایش بهرهوری یک رویکرد بنیادین است که باید اتاق بازرگانی بهعنوان بازوی مشورتی و اجرایی بخش خصوصی با بهرهگیری از صاحبنظران و متخصصان حوزههای دانشگاهی، این مهم را در استان عملیاتی کند.
وی ضمن تاکید بر رفع خلأهای موجود در ساختار اداری و تصمیمسازی استان گفت: یکی از چالشهای جدی، سرگردانی اربابرجوع در ادارات مختلف است، بنابراین ساماندهی فرآیندهای اداری و مشخص شدن ظرفیتهای بارگذاری کاربریها در پنجره واحد، میتواند علاوه بر ارتقای رضایتمندی شهروندان، بر بهرهوری دستگاههای اجرایی نیز بیفزاید.
بهنامجو ادامه داد: تا زمانی که ادارات مختلف درباره صلاحیت و ظرفیت اراضی برای توسعه دامداری، کشاورزی، صنعت یا گردشگری اجماع نظر نداشته باشند، ابهام در مسیر اخذ مجوزها باقی خواهد ماند.
در بخش دیگری از این نشست، استاندار قم با اشاره به لزوم ساماندهی نیروی کار اتباع خارجی استان یادآور شد: با توجه به حضور گسترده اتباع خارجی در واحدهای تولیدی استان، باید سازوکاری تعریف شود که در عین رعایت قوانین، به فعالیت واحدهای تولیدی استان نیز لطمهای وارد نشود تا ضمن پویایی واحدهای اقتصادی، مشکلی برای جامعه ایجاد نشود.
اکبر بهنامجو همچنین بر اولویت یافتن تأمین مالی و جذب سرمایه برای واحدهای اقتصادی قم تأکید و خاطرنشان کرد: امروز تامین منابع مالی از طریق روشهای نوین، به خصوص بهرهگیری از هوش مصنوعی و ابزارهای فناورانه دیگر ضرورتی اجتنابناپذیر است.
انتهای خبر/